torsdag 6. oktober 2016

Årets matkulturbloggar 2016

Eg vil takke for innsatsen som studentane ved Mat, kultur og konservering (MKK) gjorde under ForskingsdaganeVolda bygdetun, Haualeite. Med kleda de hadde på, dei nydelig pynta aktivitetane og blide og flinke studentar var dette innbydande for publikum. Den flotte ramma for dagen med eit fantastisk vèr og temperaturar oppunder 25 varmegrader gjorde at store og små kunne nyte bygdetunet i all si prakt og ikkje minst dei flotte matkulturelle aktivitetane inne i dei gamle husa!


Det er med stor fornøyelse, glede og stoltheit at eg les dei flotte bloggane som de har skrive og utforma. Her ser ein kor viktig det er å samarbeide, dele kunnskap i tekst og bilder og at vi kan lære mykje av kvarandre. Artig var det også at vi fikk så mange fine bilder av studentar og barn i aktivitet på matkulturdagen, frå fotograf Olav Standal Tangen.

Matkultur på Volda bygdetun 2016. Foto Olav Standal Tangen.
Bloggane til: Trine, Tove, eller Janne Kristin kan motivere og inspirere oss til å dele matglede og kunnskap i den digitale verda. For å bli bedre med kvarandrevurdering og å følgje med på kvarandre sine bloggar skal vi kåre dei beste studiebloggane til MKK.

På den siste samlinga før jul vert det prisutdeling med smakfulle premiar til vinnarane i dei desse kategoriane:

1. Beste blogginnlegg om sylting, safting og hermetisering       
2. Beste blogginnlegg frå familiedagen på Haualeite
3. Beste blogginnlegg om tradisjonsbakst
4. Beste blogginlegg om konservering av kjøt
5. Årets matkulturbloggar

Kriteria er: gode bilde, lesbar tekst, bra faglig nivå og rett og slett di subjektive meining om korleis som er eit lesbart, ryddig og kjekt blogginnlegg ser ut!

Kven kan stemme? Alle studentane skal stemme anonymt på alle kategoriane,
fredag 2.desember 2016 . Lærarane Kari, Erik og Ammar har dobbeltstemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar