Det er med stor fornøyelse, glede og stoltheit at eg les dei flotte bloggane som de har skrive og utforma. Her ser ein kor viktig det er å samarbeide, dele kunnskap i tekst og bilder og at vi kan lære mykje av kvarandre. Artig var det også at vi fikk så mange fine bilder av studentar og barn i aktivitet på matkulturdagen, frå fotograf Olav Standal Tangen.
Matkultur på Volda bygdetun 2016. Foto Olav Standal Tangen. |
På den siste samlinga før jul vert det prisutdeling med smakfulle premiar til vinnarane i dei desse kategoriane:
1. Beste blogginnlegg om sylting, safting og hermetisering
2. Beste blogginnlegg frå familiedagen på Haualeite
3. Beste blogginnlegg om tradisjonsbakst
4. Beste blogginlegg om konservering av kjøt
5. Årets matkulturbloggar
Kriteria er: gode bilde, lesbar tekst, bra faglig nivå og rett og slett di subjektive meining om korleis som er eit lesbart, ryddig og kjekt blogginnlegg ser ut!
Kven kan stemme? Alle studentane skal stemme anonymt på alle kategoriane,
fredag 2.desember 2016 . Lærarane Kari, Erik og Ammar har dobbeltstemme!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar